slovensky  slovensky   magyar  magyar   deutch  deutch   english  english  
header image

Rólunk

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy meghívjam Önt a dél-szlovákiai, Komárom városában található Litovel Panzióba. Panziónk Komárom város történelmi központjában, a Duna rakparton helyezkedik el, múzeumok, az erődrendszer, könyvtárak, a városháza és egyéb ismert, történelmi és kulturális emlékek tőszomszédságában.

A szálláson kívül Komáron város és környéke kellemes pihenési lehetőségeket is nyújt. Több szabadidő programból is választhat a látogató, mint pl. kerékpárturizmus, illetve vízi sportok, amelyhez ingyen biztosítjuk a  kerékpárt és vízi járművet. Felejthetetlen élményt nyújthat a lovaglás is, a Duna és a Vág deltájában elterülő gyönyörű környezetben.

A fürdés kedvelői is megtalálhatják a számításaikat, mivel a Litovel Panzió 5 perc távolságra helyezkedik el a komáromi és úgyszintén a szomszédos Dél-Komárom termálfürdőitől.

A nálunk való elszállásolás előnyei közé tartozik, hogy vendégeink számára biztonságos parkolást kínálunk garázsokkal ellátott magán parkolónkban, közvetlenül a panzió szomszédságában.

Masszőrünk szolgáltatásai is garantáltan kellemessé tehetik itt-tartózkodásukat.

A panzió konferenciaterme megfelelő helyszín kisebb konferenciák, illetve szemináriumok megszervezésére.

Kellemes ittlétet kíván:
   
Juraj Bača
Tulajdonos